Πρόσωπο-κλειδί για τη δικογραφία και την ταυτοποίηση προσώπων σχετικά με τη δολοφονία του 38χρονου Πάνου Τσίρκα θεωρείται ο 26χρονος Δ. Βαρβαρέσος, ο οποίος τελεί υπό καθεστώς φύλαξης από την αστυνομία. Η μαρτυρία του θεωρείται κομβική για το τι συνέβη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στην οδό Ανθείας στην Πάτρα.

Ο βασικός μάρτυρας φέρεται να αναγνώρισε τον εκτελεστή που πυροβόλησε προς το Ι.Χ. στο οποίο επέβαινε μαζί με τον Πάνο Τσίρκα και τον Νίκο Ντάντη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, η αστυνομία καταγράφει όλες τις συνομιλίες τόσο του θύματος όσο και του βασικού υπόπτου τις ημέρες πριν από το φονικό αλλά και ανήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βασικός ύποπτος είχε κλειστό το κινητό του από το Σάββατο το μεσημέρι, γεγονός που εντείνει ακόμη περισσότερο τις υποψίες εναντίον του.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες τόσο στην Πάτρα όσο και εκτός της πόλης για τον εντοπισμό των δραστών της νέας δολοφονίας που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία, ενώ φυλάει πιθανούς στόχους, καθώς φοβάται το ενδεχόμενο ο κύκλος αίματος να συνεχιστεί…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: thebest

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης