Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ σήμερα στην πόλη της Μυτιλήνης από τις 08.00 έως τις 15.00 καθώς και την Τρίτη κατά τις ίδιες ώρες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας, πρόκειται να πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην οδό Φιλελλήνων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, λόγω εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, ως εξής:

  • Στην οδό Φιλελλήνων, από τη συμβολή της με την οδό Αγίας Ειρήνης έως τη συμβολή της με την οδό Βουρνάζων.

Λόγω της προαναφερθείσας διακοπής της κυκλοφορίας στις ανωτέρω οδούς, θα ισχύσουν οι κάτωθι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

  • τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Αγ. Ειρήνης, με κατεύθυνση την οδό Βουρνάζων, δεν θα επιτρέπεται να εισέρχονται στην οδό Φιλελλήνων
  • τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Φιλικών, με κατεύθυνση την οδό Βουρνάζων, θα πραγματοποιούν υποχρεωτική αριστερή πορεία προς την οδό Αγίας Ειρήνης.

Τα οχήματα που θα κινούνται στην οδό Ικτίνου, με κατεύθυνση την οδό Βουρνάζων, δεν θα επιτρέπεται να πραγματοποιούν αριστερή πορεία προς την οδό Οδυσσέως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή, καθώς και για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή: lesvospost.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης