Στη μερική τροποποίηση της διαδρομής λεωφορειακών γραμμών που διέρχονται από το κέντρο της Νέας Ιωνίας για διάστημα περίπου μιας εβδομάδας προχωράει ο ΟΑΣΑ την επόμενη εβδομάδα λόγω εργασιών επί της Λ. Ηρακλείου 261 στο ρεύμα καθόδου προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα, θα τροποποιηθεί η διαδρομή των γραμμών Α8, Γ8 και 602 από τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου μέχρι και την άλλη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου. Τα λεωφορεία κατεβαίνοντας τη Λ. Ηρακλείου προς Αθήνα θα στρίβουν δεξιά στην οδό 28ης Οκτωβρίου, αριστερά στην οδό Ρίμινι, αριστερά στην οδό Ελ. Βενιζέλου και έπειτα στη διασταύρωση Βενιζέλου και Λ. Ηρακλείου όπου τα λεωφορεία των γραμμών Γ8 και το Α8 θα στρίβουν δεξιά στη Λ. Ηρακλείου και το 602 θα συνεχίζει ευθεία διασχίζοντας κάθετα τη Λ. Ηρακλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και βέβαια πρέπει να επιδειχτεί ιδιαίτερη προσοχή από τους αρμόδιους φορείς στην αποφυγή της στάθμευσης αυτοκινήτων στις διασταυρώσεις ώστε να περνάνε ανεμπόδιστα τα λεωφορεία και αναφερόμαστε ιδιαίτερα στη συμβολή των οδών Ρίμινι και Ελ. Βενιζέλου όπου παρατηρείται πρόβλημα σε καθημερινή βάση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης