Από την «Εγνατία Οδός Α.Ε.» ανακοινώνεται ότι για τη διενέργεια Άσκησης Ασφαλείας στη σήραγγα Βοτονοσίου, με τη συμμετοχή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ και υπό την εποπτεία της Πολιτικής Προστασίας, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας και στους δύο κλάδους της Εγνατίας Οδού στο τμήμα Α/Κ Μετσόβου – Α/Κ Περιστερίου, κατόπιν απόφασης ρύθμισης της κυκλοφορίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων. 

Η διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα Α/Κ Μετσόβου – Α/Κ Περιστερίου θα γίνει από την Τετάρτη 1/12/2021 και ώρα 23:00 έως την Πέμπτη 2/12/2021 και ώρα 03:00. Κατά το ανωτέρω διάστημα η κυκλοφορία μεταξύ του Α/Κ Μετσόβου και του Α/Κ Περιστερίου θα διεξάγεται και στις δύο κατευθύνσεις με εκτροπή μέσω της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Τρικάλων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών και συστήνουμε την ιδιαίτερη προσοχή τους, στο να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων και να τηρούν τα όρια ταχύτητας.

Στο πλαίσιο της Άσκησης θα αξιολογηθεί επίσης η λειτουργία των συστημάτων και των υποδομών που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου ΟΔΟΣ στο οποίο συμμετέχει η «Εγνατία Οδός Α.Ε.» σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, ΕΚΕΦΕ-Δημόκριτος και ΤΕΚΜΟΝ ΙΚΕ (δράση «Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ»).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης