Τρία άτομα, φέροντας βαρύ οπλισμό, επιχείρησαν, το απόγευμα της Πέμπτης, να ληστέψουν ένα κοσμηματοπωλείο στο Ηράκλειο, προκαλώντας την κινητοποίηση των διωκτικών Αρχών του νομού.

Οι δράστες, οι οποίοι ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και πυροβόλα όπλα, επιχείρησαν να μπουν στο κοσμηματοπωλείο. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης, που κατάλαβε εγκαίρως τις προθέσεις τους, κατέβασε τα ρολά του καταστήματος, με αποτέλεσμα οι επίδοξοι ληστές να μην ολοκληρώσουν το… έργο τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την απόπειρα ληστείας, οι τρεις οπλοφόροι κατευθύνθηκαν προς το Γάζι, ενώ, κατά τη διάρκεια της διαφυγής τους, σύμφωνα με πληροφορίες, λήστεψαν σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Συγκεκριμένα, εισέβαλαν στο κατάστημα και με την απειλή των όπλων άρπαξαν τις εισπράξεις της ημέρας, που ανέρχονται στις 5.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, άδειασαν τα ταμεία άλλου υποκαταστήματος της ίδιας αλυσίδας σούπερ μάρκετ, ενώ ακολούθησε ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή Σκαφιδαρά. Οι δράστες μπήκαν μέσα και απειλώντας τον υπάλληλο με όπλο, άνοιξαν το ταμείο και πήραν τα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι αυτή την ώρα η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άγνωστων δραστών.

Με πληροφορίες από το cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης