Έναν… ξεχωριστό τρόπο «σκαρφίστηκε» το πρωί του Σαββάτου άνδρας στο Τραγανό, προκειμένου να «εξασφαλίσει» το ψωμί για την οικογένειά του.

Ο άνδρας, μπήκε στο φούρνο «Ομφαλός» του κ. Γιώργου Αλεβιζόπουλου, στο κέντρο του Τραγανού, προσποιούμενος τον εφοριακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρουσία πελατών ανακοίνωσε πως είναι εφοριακός της ΔOY Αμαλιάδας και αφού ενημερώθηκε από την υπάλληλο του αρτοποιείου ότι ο ιδιοκτήτης έλειπε, της ζήτησε να του δώσει εφτά κιλά ψωμί.

Η υπάλληλος του αρτοποιείου δίπλωσε τα καρβέλια και τα έβαλε στη σακούλα, αλλά τη στιγμή που τα δάχτυλά της ακούμπησαν στην ταμειακή μηχανή για να «χτυπήσει» την απόδειξη, ο «εφοριακός» της ζήτησε να του τα δώσει μισοτιμής υποσχόμενος μελλοντική διευκόλυνση από τη ΔΟΥ Αμαλιάδας.

Η υπάλληλος «τσίμπησε» και ο άνδρας που είχε προσποιηθεί τον εφοριακό πήρε το ψωμί και εξαφανίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν φυσικά επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του αρτοποιείου και ενημερώθηκε για την επίσκεψη του «εφοριακού», το μόνο που μπόρεσε να κάνει ήταν να χαμογελάσει, καθώς κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί.

Μιλώντας μάλιστα στo patrisnews ο κ. Γιώργος Αλεβιζόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτά είναι δυστυχώς σημεία των καιρών. Με την ευκαιρία όμως αυτή, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους συναδέλφους προκειμένου να μην πέσουν και αυτοί θύματα απάτης».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης