Προστατευόμενη μάρτυρας: «Ο τέως διοικητής του ΙΚΑ έλαβε 600.000 ευρώ από τη Novartis»

Προστατευόμενη μάρτυρας: «Ο τέως διοικητής του ΙΚΑ έλαβε 600.000 ευρώ από τη Novartis»
Σε κατάθεσή της στις 4/2/2018 η προστατευόμενη μάρτυρας για την υπόθεση της Novartis «Αικατερίνη Κελέση» αναφέρει ότι ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, τέως Διοικητής του ΙΚΑ, εμπλέκεται στην υπόθεση καθώς «χρηματιζόταν προκειμένου να προωθήσει τις τιμές και την αποζημίωση των φαρμάκων», λαμβάνοντας συνολικά 600.000 ευρώ.  

H προστατευόμενος μάρτυρας αναφέρει μεταξύ άλλων για τον τέως Διοικητή του ΙΚΑ: «Γνωρίζω με βεβαιότητα ότι έχει χρηματιστεί κατ' επανάληψη με δεσμίδες χρήμάτων εντός κίτρινων φακέλων σε μαύρες τσάντες, την περίοδο από το έτος 2010 έως το έτος 2013. Ο συγκεκριμένος έλαβε από τον Φρουζή συνολικά 600.000 ευρώ, προκειμένου να προωθήσει τις τιμές και την αποζημίωση των φαρμάκων. 

Ο χρηματισμός του γινόταν στο γραφείο του στο ΙΚΑ από τον ίδιον τον Φρουζή, πάντοτε για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Novartis».

Διαβάστε το απόσπασμα της κατάθεσης:To zougla.gr επικοινώνησε με τον Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, αναφέροντας ότι όλα τα παραπάνω δεν υφίστανται.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018, 17:20