Άνοιξε σήμερα ο πολιτικός διάλογος για το θέμα της Κερατέας, όσον αφορά στη διαχείριση των απορριμμάτων, καθώς η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής, Αλλαγής, Τίνα Μπιρμπίλη, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Λαυρεωτικής, Κωνσταντίνο Λεβαντή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η επιτροπή κατοίκων αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να καταθέσει στην υπουργό την ολοκληρωμένη πρότασή της για την κατασκευή σύγχρονου συστήματος διαχείρισης απορριμμάτων, με τη μέθοδο της αεριοποίησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διατιθέμενος, από το δήμο, χώρος βρίσκεται στο Βιομηχανικό Πάρκο (ΒΙΟΠΑ) και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μέχρι τέλος Μαΐου μπορεί να έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία της ανοιχτής πρόσκλησης ενδιαφέροντος και στη συνέχεια να προχωρήσει η κατασκευή του έργου. Ωστόσο, από την πλευρά της επιτροπής των κατοίκων επισημαίνεται, ότι αυτό απαιτεί αλλαγή του περιφερειακού σχεδιασμού, για το οποίο, όπως σημειώνουν, δεν είναι αρμόδια η κ. Μπιρμπίλη.

Στη συνάντηση συμμετέχουν οι: γ.γ. Περιβάλλοντος και Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Άρης Αλεξόπουλος και Ηλίας Λιακόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Κερατέας, Σταύρος Ιατρού, ο δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Ρόζης, τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής αγώνα, Μελέτης Πόγκας και Γιώργος Κόκκινος και από το Βιομηχανικό Πάρκο (ΒΙΟΠΑ) ο πρόεδρος επιχειρηματιών, κ. Καλοφωλιάς και ο τεχνικός κ. Ζαβιτσιάνος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης