«Πρωτοφανές το περιστατικό πτώσης ατόμου από γέφυρα πάνω σε μοτοσικλετιστή»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019, 10:50
«Πρωτοφανές το περιστατικό πτώσης ατόμου από γέφυρα πάνω σε μοτοσικλετιστή»

Πρωτοφανές χαρακτήρισε το περιστατικό με την πτώση ατόμου από τη γέφυρα της Νέας Ελβετίας, πάνω σε διερχόμενο οδηγό μοτοσικλέτας, ο γραμματέας σωματείου εργαζομένων του ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Βεντούλης, μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό. Χθες, περίπου στις 6 το απόγευμα, δεχθήκαμε δυο κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ. Η μια κλήση ήταν από διερχόμενη κυρία και η άλλη από τον ίδιο τον οδηγό μοτοσικλέτας», ανέφερε ο κ. Βεντούλης και τόνισε πως «στη γέφυρα της Νέας Ελβετίας, στην ανατολική είσοδο της πόλης, ένας συνάνθρωπός μας για άγνωστους λόγους, έπεσε από τη γέφυρα, πάνω στη διερχόμενη μηχανή. Ο μοτοσικλετιστής είναι καλά στην υγεία του. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα, ο μοτοσικλετιστής έφερε τραύματα τριβής από την άσφαλτο στα χέρια και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά».

«Τα ξημερώματα αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς δεν είχε σοβαρές κακώσεις, αλλά μόνο απλά εγκαύματα τριβής ο 28χρονος αποχώρησε από το νοσοκομείο», είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η διευθύντρια Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Παπανικολάου, Ελένη Πεϊτσίδου, όπου διακομίσθηκε ο νεαρός μοτοσικλετιστής.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019, 10:53