Πρωτομαγιά με αναμνήσεις στη Γλυφάδα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Μαΐου 2017, 12:21
Πρωτομαγιά με αναμνήσεις στη Γλυφάδα
Γεμάτη αναμνήσεις εορτάστηκε η Πρωτομαγιά στη Γλυφάδα, με ένα τρόπο ξεχωριστό και …νοσταλγικό! Περισσότερα από εκατό ιστορικά οχήματα «παρέλασαν» στη λεωφόρο Αγγέλου Μεταξά, όπου παράλληλα πραγματοποιήθηκαν πολλαπλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες και ζωντανή συναυλία με τον Πασχάλη.

Ο Δήμος Γλυφάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) και τα σωματεία-μέλη της συνδιοργάνωσαν την «1η Ανοιξιάτικη Στατική Έκθεση Γλυφάδας» το πρωί της Πρωτομαγιάς με δεκάδες αυτοκίνητα αντίκες και άλλα σπάνια οχήματα. Η έκθεση ήταν ανοιχτή για το κοινό και συνοδεύτηκε από μουσική εποχής με τον Πασχάλη που τραγούδησε ζωντανά στο χώρο της εκδήλωσης, ενθουσιάζοντας το κοινό.

Εκατοντάδες πολίτες, κάθε ηλικίας, επισκέφθηκαν την έκθεση και παρακολούθησαν τη συναυλία, ενώ έλαβαν και τα άνθη που δώρισε ο Δήμος Γλυφάδας. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε «την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής για τα σπάνια αυτοκίνητα που είχαμε τη χαρά να θαυμάσουμε, τον Πασχάλη για την υπέροχη συναυλία του και όλους τους ανθρώπους του Δήμου μας που εργάστηκαν για αυτή την εκδήλωση».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 2 Μαΐου 2017, 12:23