Πρωτοβουλία του Δήμου Κορυδαλλού για τα αδέσποτα ζώα

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, 14:49
Πρωτοβουλία του Δήμου Κορυδαλλού για τα αδέσποτα ζώα

Δοχεία για τη σίτιση των αδέσποτων ζώων τοποθέτησε ο Δήμος Κορυδαλλού σε αρκετά σημεία της πόλης, σε μια οργανωμένη προσπάθεια για την προστασία τους. Λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας, αλλά και με κλειστές τις επιχειρήσεις εστίασης από τα μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, το πρόβλημα στη σίτιση των αδέσποτων ζώων της πόλης, όπως υπογραμμίζουν από τον δήμο, έχει μεγαλώσει.

Συγκεκριμένα, ταΐστρες και ποτίστρες τοποθετήθηκαν στα εξής σημεία: πλατεία Ελευθερίας, πλατεία Βενιζέλου, πλατεία Αγ. Γεωργίου (πεζόδρομος Κοραή), πλατεία Μέμου, πλατεία Μερκάτη, πλατεία Κανάρια, 88 Στρέμματα (Πλαταιών & Πελοποννήσου), Σταματοπούλου, πλατεία Παναγούλη, Σχιστό (Δερβενακίων & Αθ. Διάκου). 

Η τροφοδοσία των σταθμών σίτισης θα πραγματοποιείται από τα συνεργεία του Δήμου Κορυδαλλού, φιλοζωικά σωματεία και εθελοντές πολίτες, στους οποίους ο δήμος θα προμηθεύσει τις απαραίτητες τροφές. Για τον συντονισμό της διαδικασίας οι πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν με την εθελοντική τους δράση μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2104990500.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020, 15:02