Η πρώτη δυνατή νεροποντή που πλήττει το λεκανοπέδιο της Αττικής από τα ξημερώματα της Τετάρτης, σε συνδυασμό με τους δυνατούς νότιους ανέμους, έφερε και τα πρώτα προβλήματα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 45 κλήσεις για κοπές δέντρων, για άντληση υδάτων και απομάκρυνση αντικειμένων σε όλο το λεκανοπέδιο. Ως επί το πλείστον, οι κλήσεις αφορούσαν πτώσεις δένδρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διακόπηκαν τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ λόγω πτώσης δέντρου

Αναστάτωση προκλήθηκε στους επιβάτες συρμού του ΗΣΑΠ, όταν ένα δέντρο έπεσε στις ράγες μεταξύ του σταθμού της Νέας Ιωνίας και του Ηρακλείου.

Από την πτώση δεν σημειώθηκε τραυματισμός, ωστόσο η επιχείρηση απομάκρυνσης του δέντρου επέφερε την τροποποίηση των δρομολογίων και στα δύο ρεύματα. Ειδικότερα, για μία ώρα και μέχρι τις 11.15 τα δρομολόγια εκτελούνταν από Πειραιά έως Νέα Ιωνία και από Ειρήνη έως Κηφισιά.

Οδός Πανεπιστημίου – ώρα 12.30

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανατροπή νταλίκας στη γέφυρα Ροσινιόλ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 05.00 τα ξημερώματα στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της γέφυρας Ροσινιόλ, στο ρεύμα προς Πειραιά. Μία νταλίκα ανετράπη, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία στο σημείο να διεξάγεται με δυσκολία για αρκετή ώρα.

Επί τόπου έσπευσε η Τροχαία, η οποία ρύθμιζε την κυκλοφορία, μέχρι γερανός να απομακρύνει το όχημα από το οδόστρωμα.

Από τις 08.00 η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά – Ανδρέας Ντίνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης