Έντονα είναι τα προβλήματα από την κακοκαιρία που έπληξε τα Μέγαρα το Σάββατο και την Κυριακή (29 και 30/9 αντίστοιχα). Τα ρέματα έχουν ξεχειλίσει ενώ ο παραλιακός δρόμος έχει πλημμυρίσει. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων ”Ο Άγιος Νικόλαος” ο σύλλογος είχε μεριμνήσει για μια ακόμη φορά να προβεί σε καθαρισμούς σε όλα τα ρέματα της Βαρέας δίνοντας έμφαση στην πρόληψη και τον σχεδιασμό για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων ”Ο Άγιος Νικόλαος” αναφέρει πως είχε απευθυνθεί στον Δήμο Μεγάρων ώστε να προβούν οι αρμόδιοι σε καθαρισμό των φρεατίων αλλά οι αναγκαίες ενέργειες για την αποφυγή προβλημάτων δεν έγιναν ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 «Ο συντονισμός των δράσεων πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία της Περιφέρειας Αττικής οπού είναι συνεχώς διπλά στον σύλλογο. Επισημαίνεται ότι παράλληλα είχαμε απευθυνθεί στον Δήμο Μεγαρέων ώστε να προβούν στον άμεσο καθαρισμό των φρεατίων υδροσυλλογής αλλά για πολλοστή φορά δεν έγιναν οι εργασίες, και έχουμε αρκετά προβλήματα στον παραλιακό δρόμο αυτές τις μέρες. Κάνουμε έκκληση στους οδηγούς να μην εισέρχονται στην περιοχή διότι έτσι θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλειά τους» επισημαίνει στην ανακοίνωσή του στο Facebook ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων ”Ο Άγιος Νικόλαος”.

 Παράλληλα ο Σύλλογος απευθύνει έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν τον παραλιακό δρόμο καθώς έχει πλημμυρίσει και οι οδηγοί κινδυνεύουν. 

Εικόνες από τον παραλιακό δρόμο που έχει πλημμυρίσει:

Σημειώνεται πως ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Βαρέας Μεγάρων ”Ο Άγιος Νικόλαος” έχει κάνει τεράστια προσπάθεια και ξεπέρασε την γραφειοκρατεία πολλών ετών στο θέμα με τα κατεστραμμένα και επικίνδυνα πεζοδρόμια φέρνοντας ακόμα και το θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο με την εκπροσώπηση του προέδρου του συλλόγου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης