Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. Αριστείδη Ανδρικόπουλο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμη ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας Αντιστράτηγος κ. Χρήστος Δραγατάκης, ο Προϊστάμενος Κλάδου Τάξης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγος κ. Δημήτριος Αθανασόπουλος καθώς και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος κ. Κωνσταντίνος Λαγουδάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνάντηση τέθηκαν εκ μέρους της Ένωσης επιγραμματικά τα κάτωθι:

«(α) Δύο αιτήσεις έκτακτων μεταθέσεων συναδέλφων μας στην Δ.Α. Χανίων από υπηρεσίες της Αττικής που υπηρετούν σήμερα για τραυματισμό ένεκα τρομοκρατικού χτυπήματος ο πρώτος και για σοβαρό πρόβλημα υγείας ο δεύτερος.

(β) Υπενθύμιση αιτήματός μας για επέκταση ευεργετικών νομοθεσιών προς τους τρίτεκνους και πολύτεκνους συναδέλφους μας, οι οποίες ισχύουν μέχρι σήμερα μόνο για το Πολιτικό προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και τον υπόλοιπο Δημόσιο Τομές, διαχωρίζοντας έτσι και πάλι τους συναδέλφους μας σε «αποπαίδια»…  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

(γ) Υπενθύμιση αιτήματός μας για επέκταση χορήγησης επιδόματος παραμεθορίου στους συναδέλφους μας υπηρετούντες στον Αστυνομικό Σταθμό Γαύδου, όπου μέχρι σήμερα δεν έχει διορθωθεί η αδικία αυτή! Αν τα 100 ευρώ το μήνα ρίξουν «έξω» τον κρατικό προϋπολογισμό ας τα κόψουν από «καρεκλοκένταυρους»… 

(δ) Εκφράστηκαν τα έντονα παράπονά μας για την άδικη από πλευράς Αρχηγείου ΕΛ.ΑΣ., αντιμετώπιση της Δ.Α. Χανίων όσον αφορά τις τελευταίες τακτικές θέσεις που ανοίχτηκαν για το έτος 2019, γεγονός το οποίο αποδέχθηκε, κατόπιν πιέσεως του Προέδρου μας και θα στείλει επιπλέον 3 άτομα με απόσπαση για τη θερινή περίοδο.

(ε) Υπενθύμιση αιτήματός μας για το έννομο δικαίωμα στην αυτοάμυνα των συναδέλφων μας τελούντων σε υπηρεσία γραφείου καθώς το Αρχηγείο μας τους αφαιρεί την άδειας κατοχής και οπλοφορίας των υπηρεσιακών τους όπλων. Δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για τους κακοποιούς».

Πηγή: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης