Κλειστό καταγγέλλει ότι είναι το κατάστημα της ΔΕΗ Διδυμοτείχου ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Τάσος Δημοσχάκης.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής από το κατάστημα δεν εξυπηρετούνται πλέον πολίτες για σειρά ζητημάτων, καθώς δεν υπάρχει αρμόδιος υπάλληλος. Ο βουλευτής μάλιστα κατέθεσε και ερώτηση στον υπουργό περιβάλλοντος και ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ερώτησή του ο κ. Δημοσχάκης αναφέρει:

Μια φορά εβδομαδιαίως και συνήθως κάθε Τέταρτη, υπάλληλος της ΔΕΗ Ορεστιάδας προσερχόταν στο κατάστημα Διδυμοτείχου όπου εξυπηρετούσε την ευρύτερη περιοχή του Διδυμοτείχου, του Σουφλίου και τις απομακρυσμένες περιοχές του ορεινού όγκου. Ο διοικητικός υπάλληλος, διεκπεραίωνε όλες τις υποθέσεις προς το κοινό, όπως λόγου χάρη παραλαβή και διεκπεραίωση αιτήσεων για τακτοποίηση οφειλών – διακανονισμών, τροποποιήσεις σχεδίων, υποβολή δικαιολογητικών των αιτήσεων επανασύνδεσης και φυσικά επίλυση αυτών. Από Δευτερά 21/03/2016 και για ένα μήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε, το κατάστημα της ΔΕΗ στο Διδυμότειχο θα μείνει κλειστό και η εξυπηρέτηση θα γίνεται στο κατάστημα Ορεστιάδας ή τηλεφωνικώς.

Δεδομένης της μεγάλης ταλαιπωρίας που υφίστανται πλέον οι κάτοικοι της περιοχής, στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία, επιθυμούμε να φροντίσει άμεσα ο αρμόδιος Υπουργός ή Υφυπουργός την εύρυθμη λειτουργία της ΔΕΗ. Η σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών οφείλει να είναι μόνιμη έγνοια του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ανεξάρτητα του γεωγραφικού χώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση τα παραπάνω ερωτάσθε:

1. Σκοπεύει η ΔΕΗ να υποβαθμίσει περαιτέρω ή ακόμα και να κλείσει το υποκατάστημα του Διδυμοτείχου;

2. Σε ποιες ενέργειες θα προβείτε ώστε να μην υπάρχει άσκοπη και χρονοβόρα ταλαιπωρία των πολιτών; Ενδέχεται να δημιουργηθεί κάποιου είδους «Κ.Ε.Π.» για την εξυπηρέτηση των πελατών της ΔΕΗ ή να ληφθούν μέτρα ώστε να καλυφθεί η προαναφερθείσα έλλειψη σε προσωπικό;

Πηγή: thrakinea.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης