Εκτεταμένα προβλήματα από καταπτώσεις και καθιζήσεις καταγράφηκαν στο Νομό Ιωαννίνων, εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών.

Η μεγαλύτερη σε έκταση ζημιά προκλήθηκε στην επαρχιακή οδό που συνδέει το Δ. Δ. Πλατανούσας Κατσανοχωρίων με το Νομό Άρτας, εξαιτίας καθίζησης του οδοστρώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθίζηση σημειώθηκε επίσης σε οικισμό του Μετσόβου, η οποία όπως διαπιστώθηκε από έλεγχο γεωλόγου που εστάλη από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση είναι τοπικό φαινόμενο μικρής έκτασης.
Καταπτώσεις έχουν σημειωθεί στην περιοχή «Μαυρολάγκαδο», στην επαρχιακή οδό Πράμαντα – Ματσούκι, καθώς και στις επ. οδούς προς Γέφυρα Γκόγκου, Λαγκάδα, Δίλοφο, Γοργοπόταμο, Αγία Παρασκευή Κόνιτσας, Αμάραντο, Καβάσιλα, Βρυσοχώρι, Λάϊστα, Χρυσόραχη.

Μηχανήματα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης, καθώς και μισθωμένα όπου απαιτούνται, καθαρίζουν από χθες το πρωί το επαρχιακό δίκτυο στα σημεία που έχουν σημειωθεί καταπτώσεις.

Εξαιτίας της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης, οι καταπτώσεις βράχων συνεχίζονται σε πολλά σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου και για το λόγο αυτό οι οδηγοί πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης