Νομική «φόρμουλα» για την αναβολή των αυριανών πλειστηριασμών αναζητούν οι συμβολαιογράφοι από το φόβο επεισοδίων ανάλογων με εκείνα που σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας, την περασμένη Τετάρτη. 

Ωστόσο οι ελλείψεις που εκτιμάται ότι θα υπάρχουν αύριο σε αστυνομικές δυνάμεις λόγω των έκτακτων μέτρων για την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερτογάν αλλά και των κινητοποιήσεων για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ανησυχούν το συμβολαιογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου θα συνεδριάσει αργά σήμερα το απόγευμα προκειμένου να βρει τους νομικούς εκείνους λόγους που θα δικαιολογούν την αναβολή των προγραμματισμένων πλειστηριασμών.

 Σε συνεννόηση βρίσκεται ήδη το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, η ηγεσία της ΕΛΑΣ και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου προκειμένου να εξευρεθεί λύση τόσο για τους πλειστηριασμούς που πρόκειται να γίνουν αύριο όσο και για εκείνους στο προσεχές διάστημα μετά τις έντονες αντιδράσεις που πυροδοτεί η διεξαγωγή τους, στο Ειρηνοδικείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης