Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του, ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, εναντίον όλων όσοι εκτόξευαν «λάσπη» για το Ίδρυμα Μαραθώνα.

Όπως τονίζουν οι ίδιες πηγές, ο Ηλίας Ψινάκης προτίμησε τη δικαστική οδό, όχι για να προστατεύσει τον εαυτό του, αλλά τους εκατοντάδες εθελοντές που συνδράμουν μέσα από το Ίδρυμα στην ανάληψη φιλανθρωπικής δράσης, και την ανακούφιση των αναξιοπαθούντων πολιτών του δήμου Μαραθώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, κάποιοι προσπαθούν να πλήξουν τον δήμο Μαραθώνα με περίεργες επιστολές και πρωτόκολλα του δήμου, παρ’ότι γνώριζαν ότι για την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου υπήρχε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Η δικαίωση του δημάρχου Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη ήρθε με την υπ αριθμόν 11533/4340/15-2-17 απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής βάσει της οποίας ακυρώθηκε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μαραθώνα, που ελήφθη στην συνεδρίαση τη 31/01/17.

Η ακυρωθείσα πλέον απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ζητούσε από τον δήμαρχο Μαραθώνα να αφαιρέσει την επωνυμία Μαραθώνα από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Ίδρυμα Μαραθώνα», η οποία είχε αναπτύξει έντονη φιλανθρωπική δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να εμπλακεί σε θέματα που αφορούν στην ονομασία της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, ούτε δικαιούται να ζητά τη δημοσιοποίηση των οικονομικών της στοιχείων.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης τόνισε πως:

«Οι συκοφάντες έπεσαν μέσα στον λάκκο που έσκαβαν για εμένα και πλέον τον λόγο έχει η δικαιοσύνη, στην οποία θα λογοδοτήσουν για την απόπειρα σπίλωσης του ονόματος μου και απόπειρα συκοφάντησης της φιλανθρωπικής δράσης του «Ιδρύματος Μαραθώνα». Τώρα θα τους… χορέψω στο ταψί».

Πηγή: Παρασκήνιο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης