Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, η οποία εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.
Πριν από τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης, η εισαγγελέας στην αγόρευσή της αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η υπόθεση να μπει στο αρχείο, καθώς οι μάρτυρες της απαγωγής δεν αναγνωρίζουν στο πρόσωπο κανενός από τους κατηγορουμένους κάποιον από τους δράστες της αρπαγής που έγινε μπροστά τους, ενώ και ο κ. Λεμπιδάκης αρνείται να τους περιγράψει.
Επίσης, η εισαγγελέας σημείωσε ότι θα μπορούσε να κληθεί να λογοδοτήσει για ψευδορκία ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, όμως, λόγω του γεγονότος ότι τελεί υπό το καθεστώς φόβου, ίσως η υπόθεση να μπει στο αρχείο.
Επιπλέον, η εισαγγελέας προχώρησε και σε μια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά στο μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η οικογένεια του επιχειρηματία, αναφέροντας ότι διαπιστώθηκε δολιοφθορά στο αυτοκίνητο που ανήκει στον γιο του Ηρακλειώτη επιχειρηματία, η οποία, όπως διευκρίνισε, ακόμη δεν έχει εξιχνιαστεί.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης