Το όνομα ράπερ, με Ελληνο-σενεγαλέζικη καταγωγή, με το ψευδώνυμο «Μάκο» εμπλέκεται σε μια παράξενη υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και την απαγωγή ενός άντρα από το λόφο του Στρέφη στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, διαφεύγει τη σύλληψη και αναζητείται από τους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Διαπιστώθηκε ότι η αρπαγή συνδέεται με απόπειρα αγοραπωλησίας ναρκωτικών στο λόφο του Στρέφη, τις πρώτες πρωινές ώρες της 14 Μαΐου. Σύμφωνα με την Ασφάλεια, ο Βασίλης Κ., 23 ετών, ανέλαβε με την παρότρυνση φίλου του να μεσολαβήσει για την πώληση κάνναβης από τον Σενεγαλέζο «Μάκο» σε συμμορία Ρομά από το Ζεφύρι αντί 10.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ραντεβού δόθηκε στο λόφο του Στρέφη ωστόσο, τη στιγμή της δοσοληψίας τρία άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, άρπαξαν τις 10.000 ευρώ και έγιναν «καπνός». Θεωρώντας ότι τους εξαπάτησε στήνοντάς τους παγίδα, οι Ρομά απήγαγαν τον Βασίλη Κ. και τον μετέφεραν σε σπίτι στο Ζεφύρι ζητώντας λύτρα 10.000 ευρώ για να τον απελευθερώσουν.

Ακολούθησαν τηλεφωνικές συνομιλίες των απαγωγέων με φιλικά και συγγενικά πρόσωπα του Βασίλη Κ. και το βράδυ της 14ης Μαΐου αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση στο parking σούπερ μάρκετ στο Ίλιον για την απελευθέρωσή του και την καταβολή των λύτρων. Τον νεαρό «μεσάζοντα» συνόδευσε στο σημείο του ραντεβού ο ένας από τους απαγωγείς, ενώ με βάση την αρχική συνεννόηση, στο parking του Carrefour επρόκειτο να περιμένει μόνος του, ο πατέρας του απαχθέντα. Πράγματι, ο Βασίλης Κ. απελευθερώθηκε στο προκαθορισμένο σημείο του ραντεβού ωστόσο, αντί να παραδώσει τα λύτρα στους απαγωγείς επιβιβάστηκε στο Ι.Χ. του πατέρα του και κατάφεραν να διαφύγουν.

Αν και οι υπόλοιποι συνελήφθησαν στις 15 Μαΐου μετά από επιχείρηση της Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας) στο Ζεφύρι,αρνήθηκαν την ανάμειξή τους στην υπόθεση απαγωγής και ισχυρίστηκαν ότι έπεσαν θύματα ληστείας κατά τη διάρκεια αγοραπωλησίας κάνναβης. Ο Σενεγαλέζος «Μάκο», που φέρεται να έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην υπόθεση, διαφεύγει τη σύλληψη και αναζητείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης