Συναγερμός στις αρχές της Κρήτης έχει σημάνει έπειτα από την εξαφάνιση ενός 55χρονου άνδρα από το Ρέθυμνο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.

Η εν διαστάσει σύζυγός του ειδοποίησε την Παρασκευή την αστυνομία και εκ τότε έχει στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Πάντως, μέχρι και αυτή την ώρα όλες οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 55χρονος -που είναι υδραυλικός στο επάγγελμα- διαμένει στην περιοχή της Καλλιθέας και σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία φορά που τον είδαν συγγενείς και φίλοι ήταν το μεσημέρι της 17ης Δεκεμβρίου.

Η εν διαστάσει σύζυγός του -που τον αναζητούσε το βράδυ της Πέμπτης- ειδοποίησε την Παρασκευή την αστυνομία και εκ τότε στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση από τις αρχές για τον εντοπισμό του. Μάλιστα στις έρευνες συμμετέχουν συγγενείς και φίλοι του 55χρονου.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία ο 55χρονος την ημέρα που εξαφανίστηκε, φέρεται να πήρε μαζί του μόνο το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο όμως παραμένει κλειστό, ενώ τα αυτοκίνητα και η μοτοσικλέτα του είναι σταθμευμένα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως, μέχρι και αυτή την ώρα ομάδες ένστολων από την αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου «χτενίζουν» σπιθαμή προς σπιθαμή συγκεκριμένα σημεία εντός και εκτός πόλεως για τον εντοπισμό του, ενώ νωρίτερα στις έρευνες συμμετείχε και κλιμάκιο από την 3η ΕΜΑΚ Κρήτης.

Πηγή: neatv.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης