Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 17χρονος από υπερκατανάλωση αλκοόλ, με το περιστατικό να είναι το τρίτο που καταγράφεται στο Ρέθυμνο μέσα σε λίγες ημέρες, προκαλώντας εύλογο προβληματισμό στις Αρχές και την τοπική κοινωνία, που έχει νωπή ακόμα τη μνήμη του τραγικού θανάτου της νεαρής Στέλλας Ακουμιανάκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε καφετέρια της περιοχής του Σπηλίου. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία συνέλαβε τον 33χρονο υπεύθυνο της καφετέριας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ακόμη ένας 17χρονος κατέληγε στο νοσοκομείο ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ σε μπαρ του Ρεθύμνου, ενώ περίπου μία εβδομάδα νωρίτερα το ίδιο συνέβη με ένα 17χρονο κορίτσι.

Υπενθυμίζεται ότι τα αποτελέσματα της έρευνας του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας αποτελούν σήμα κινδύνου για τον Νομό Ρεθύμνου, κατατάσσοντάς τον στην πρώτη θέση των νομών της χώρας με το υψηλότερο ποσοστό μαθητών που κάνουν υπερβολική χρήση οινοπνευματωδών ποτών.

Πηγή: prismanews.gr
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης