Δεν έλειπαν οι… μπαλωθιές από το γλέντι που διοργάνωσε μία οικογένεια στο Ρέθυμνο, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση σε ολόκληρη την περιοχή.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όταν ένας 68χρονος μαζί με έναν 37χρονο και μία 37χρονη αποφάσισαν να γιορτάσουν μία σημαντική στιγμή της ζωής τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις άναψε το… κέφι, βγήκαν τα πιστόλια, με έναν από τους παρευρισκόμενους να παίρνει το όπλο που υπήρχε στο σπίτι και να ρίχνει «μπαλωθιές».

Όλη η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι, ενώ κλήθηκε και η αστυνομία για να επιληφθεί της κατάστασης.

Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες των ΤΑΕ, οι οποίοι έκαναν έλεγχο στο σπίτι. Εκεί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα κυνηγετικό όπλο και δύο κάλυκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνδρες της αστυνομίας μίλησαν με τους διοργανωτές του… γλεντιού ζητώντας το όνομα του ανθρώπου που άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Οι δύο άνδρες αλλά και η 37χρονη αρνήθηκαν να αποκαλύψουν τον… πιστολέρο, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων αλλά και υπόθαλψη εγκληματία.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης