Σήμερα Πέμπτη αναμένεται να περάσει το κατώφλι του ανακριτή Ρεθύμνου ο 47χρονος άνδρας που συνελήφθη για την κοκαΐνη που είχε κρύψει σε… θερμοσίφωνα.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα που του άσκησε ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για κατοχή και διακίνηση κοκαΐνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια ο 47χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή με αποτέλεσμα να απολογηθεί σήμερα το πρωί.

Υπενθυμίζεται, ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν γνώριμος των αρχών με την αστυνομία να τον έχει θέσει εδώ και μέρες υπό παρακολούθηση.

Έτσι οι αστυνομικοί τον είδαν να πηγαίνει σε ένα απόμερο μέρος στο Ρέθυμνο με μηχανάκι και να αφήνει σε ένα παρκάκι, δίπλα από κάτι σκουπίδια, μία συσκευασία ενώ έφυγε χωρίς να συναντήσει κανέναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί πρόσεξαν πως μέσα στη συσκευασία υπήρχε μικροποσότητα κοκαΐνης με αποτέλεσμα να τον σταματήσουν και να τον συλλάβουν.

Στη συνέχεια οι αρχές πήγαν στο σπίτι του όπου πραγματοποίησαν έρευνα όπου βρήκαν 360 γραμμάρια κοκαΐνης κρυμμένα μέσα στο… θερμοσίφωνα.

Παράλληλα, βρήκαν και κατάσχεσαν 1.965 ευρώ σε μετρητά, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα κινητό τηλέφωνο αλλά και ένα φαρμακευτικό σκεύασμα που προορίζεται για νόθευση κοκαΐνης.

Επιπλέον κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: Cretapost.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης