Θέλησαν να προκαλέσουν την τύχη τους, αλλά στο κάλεσμά τους ανταποκρίθηκε ο… νόμος και οι λειτουργοί του. Ο λόγος για 12 άνδρες, 10 Κρητικούς και δύο αλλοδαπούς που πέρασαν τη νύχτα στα κρατητήρια του Ρεθύμνου με την κατηγορία της διενέργειας και συμμετοχής σε παιχνίδια παράνομου τζόγου.

Πιο συγκεκριμένα, τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, σε συνεργασία με συναδέλφους τους της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, πραγματοποίησαν έφοδο σε επιχείρηση ιδιοκτησίας ενός 43χρονου άνδρα, ο οποίος απουσίαζε από το κατάστημα κατά τη διάρκεια του ελέγχου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα που ακολούθησε, ο 37χρονος υπεύθυνος του καταστήματος είχε επιτρέψει σε συνολικά εννέα άτομα να παίζουν πόκερ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της επιχείρησης, αθέατο από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Ο υπεύθυνος και οι θαμώνες συνελήφθησαν όπως επίσης ένας 20χρονος νεαρός και ένας 33χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι εκτελώντας χρέη τσιλιαδόρου, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να ειδοποιήσουν τους παίκτες για τον επικείμενο έλεγχο των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 595 ευρώ, όπως επίσης και τρεις τράπουλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης.

Πηγή: cretapost.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης