Κλιμακώνεται η αγωνία για τις δύο αγνοούμενες στον νομό Ρεθύμνου την 37χρονη εγκυμονούσα Ντέσι Ιλίεβα που έχει εξαφανιστεί από τις 2 Μαΐου και την Αντονίνα Ζόεβα, 38 ετών που αγνοείται από τις 11 Μαΐου.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι τις δύο αυτές γυναίκες τις ενώνει η καταγωγή τους από τη Βουλγαρία και η εργασία τους στο Ρέθυμνο. Την Τετάρτη οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώθηκαν στην υπόθεση της Αντονίνα Ζόεβα, ενώ επιλεκτικά συνεχίστηκαν οι έρευνες και η ανάκριση στο νότιο Ρέθυμνο για την τύχη της Ντέσι Ιλίεβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχουν αφήσει σπίτι για σπίτι, εγκαταλελειμμένα και μη στον Κεραμέ, τα γύρω χωριά, όπως και σε όλη τη δύσβατη αυτή και απόκρημνη περιοχή στο νότιο Ρέθυμνο, που την έχουν σαρώσει με τη βοήθεια διασωστικού οχήματος της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου. Αστυνομία, λιμενικό, εθελοντές Σαμαρείτες έχουν κινήσει γη και ουρανό για να βρουν κάποιο ίχνος της Ντέσι Ιλίεβα, όμως μάταια. Στις έρευνες συμβάλει και Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου, με τον διοικητή, Νίκο Λαγουδάκη, να τονίζει το πόσο δύσκολη είναι η έρευνα σε μια τόσο δυσπρόσιτη περιοχή.

Τα Σώματα Ασφαλείας σαρώνουν τις παραλίες στο νότιο Ρέθυμνο, του δήμου Αγίου Βασιλείου σε όλη την ακτογραμμή των 20 χιλιομέτρων από τον Πλακιά μέχρι την Αγία Γαλήνη, ψάχνοντας εναγωνίως να βρουν κάποιο ίχνος της άτυχης 37χρονης εγκυμονούσας.

Τα νεά στοιχεία για την Αντονίνα Ζόεβα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντάθηκαν την Τετάρτη οι έρευνες σε Ρέθυμνο και Μυλοπόταμο για τη νέα αγνοούμενη. Ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου, Γιάννης Ταταράκης, ωστόσο μεταφέρει την αγωνία των δημοτών της περιοχής για την ανεύρεση της Ντέσι Ιλίεβα για την οποία την Τετάρτη η έρευνα και η ανάκριση συνεχίστηκε επιλεκτικά στο νότιο Ρέθυμνο.

Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της οπτικό υλικό από τις κάμερες των καφενείων του χωριού Κεραμές, χωριό του συντρόφου της Ντέσι που αυτοκτόνησε τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνισή της. Αυτό το υλικό ωστόσο δεν απέβη χρήσιμο στις έρευνες, αφού είχε αντικατασταθεί από υλικό νεότερων ημερών από την εξαφάνιση της Ντέσι στις 2 Μαΐου.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και για τις δύο αγνοούμενες, καλύπτοντας πλέον το μεγαλύτερο τμήμα του νομού και της πόλης του Ρεθύμνου με την ελπίδα ότι κάτι θα στρέψει την αναζήτηση στη σωστή κατεύθυνση, ώστε να βρεθούν οι άτυχες γυναίκες.

Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης