Τρίωρη στάση εργασίας πραγματοποιεί τη Δευτέρα ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου για την ενημερωτική συνάντηση με θέμα την αυτοαξιολόγηση του σχολικού συμβούλου 1ης περιφέρειας με τους διευθυντές των δημοτικών σχολείων της πόλης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας υλοποιώντας την απόφασή του, αλλά και της ΔΟΕ, για αποτροπή πραγματοποίησης δράσεων που αφορούν τη διαδικασία της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας αλλά και τη γενικευμένη εφαρμογή της «αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου» όπως αυτή προωθείται με αυταρχικό και αντιεκπαιδευτικό τρόπο, με διωκτικό χαρακτήρα και στοχοποίηση του Έλληνα εκπαιδευτικού, από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας για τη Δευτέρα 20/01/2014 από ώρα 11.00π.μ. έως 2:00 μ.μ. προκειμένου οι συνάδελφοι του Νομού Ρεθύμνου να μπορέσουν να συμμετέχουν στην κινητοποίηση για μπλοκάρισμα της ενημέρωσης από το σχολικό σύμβουλο της 1ης Περιφέρειας στους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων του Ρεθύμνου. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουν δυναμικό παρών στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου τη Δευτέρα στις 11.45 π.μ.

»Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα παρεμβαίνει με ανάλογο τρόπο σε κάθε προσπάθεια από τους σχολικούς συμβούλους και τα στελέχη εκπαίδευσης για ενημέρωση των Διευθυντών και θα συνεχίσει με δυναμικές και αποφασιστικές ενέργειες. Καλούμε όλους τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να μη συμμετέχουν στην ενημέρωση του σχολικού συμβούλου και να συμμετέχουν στην απογευματινή συνάντηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου μας».

Πηγή: cretalive

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης