Χειροπέδες σε μία 39χρονη υπεύθυνη καφενείου στο Ρέθυμνο πέρασαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφενείο, ιδιοκτησίας ενός 44χρονου, ο οποίος απουσίαζε, κατά τον έλεγχο, και αναζητείται, όπου διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του τυχερού και απαγορευμένου παιγνίου «poker», από πελάτες του καταστήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την προσέγγιση των αστυνομικών στο συγκεκριμένο κατάστημα, η 39χρονη υπήκοος Ρωσίας,προσπαθώντας να καθυστερήσει τον έλεγχο, ασφάλισε την κεντρική πόρτα του καταστήματος.

Παράλληλα η συλληφθείσα απενεργοποίησε με τηλεχειριστήριο τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι με κεντρικό server του καταστήματος για την διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού.
Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-Τρεις Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές,
-Ένας φορητός Ηλεκτρονικός Υπολογιστής που λειτουργούσε ως κεντρικός server,
-Το χρηματικό ποσό των επτακοσίων δέκα οκτώ ευρώ,
-Δύο τηλεχειριστήρια παρεμβολής σε λογισμικό πρόγραμμα και
-Μία συσκευή με ηλεκτρονική πλακέτα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: cretalive.gr

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης