Απεργιακή συγκέντρωση στο εργοστάσιο της Ελληνικής Χαλυβουργίας, με παράλληλη κατάληψη της ΝΕΟ Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, από μέλη του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο της εργατικής Πρωτομαγιάς.

Δυνάμεις της Τροχαίας θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Ειδικότερα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Α) Από τις 8.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι θα υπάρξει πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα προς Κόρινθο στο τμήμα της ΝΕΟ από το ύψος της διασταύρωσης Διυλιστηρίων Ασπροπύργου και για απόσταση περίπου 800 μέτρων.

Κατά τη διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται στην κατεύθυνση προς Κόρινθο μόνο από την αριστερή λωρίδα του ρεύματος προς Αθήνα, η οποία θα παραχωρηθεί γι αυτό το σκοπό.

Β) Παράλληλα θα υπάρξει παραχώρηση της αριστερής λωρίδας του ρεύματος κυκλοφορίας προς Αθήνα, στο ρεύμα προς Κόρινθο, για τη διευκόλυνση των οχημάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με ανακοίνωσή της η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να ακολουθήσουν τις εναλλακτικές διαδρομές μέσω: Λεωφ. Κηφισού – Αττικής Οδού και Περιφερειακής Λεωφ. Αιγάλεω – Λεωφ. Νάτο.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης