Φρεάτια ηλεκτροφωτισμού, καλώδια του δημοτικού φωτισμού έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στόχος αθιγγάνων με αποτέλεσμα η υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού του δήμου Βόλου να τρέχει και να μην φθάνει ενώ η ζημιά ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Ο δήμος προσανατολίζεται να υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων καθώς πλέον ολόκληρες συνοικίες μένουν χωρίς ρεύμα. Ειδικότερα, το πρωί της Τετάρτης υπάλληλοι του δήμου που κλήθηκαν να κάνουν αυτοψία στο γήπεδο της Νεάπολης έπειτα από καταγγελία περιοίκων ότι δεν ήταν φωτισμένο, διαπίστωσαν ότι άγνωστοι είχαν κλέψει καλώδιο μήκους 500 μέτρων στα δυτικά του γηπέδου, αξίας 2.500 ευρώ ενώ η υπηρεσία διερευνά κατά πόσο έγιναν ζημιές στις σωληνώσεις, γεγονός που θα αυξήσει το κόστος αποκατάστασης των ζημιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν δύο εβδομάδες, άγνωστοι έκοψαν ρευματοφόρο καλώδιο από το έδαφος στο γήπεδο της Νεάπολης, με κίνδυνο να χάσουν και τη ζωή τους. Επίσης την ίδια περίοδο άγνωστοι έκλεψαν καλώδια μήκους 300 μέτρων στο δρόμο για τα Πευκάκια ενώ ταυτόχρονα προκάλεσαν ζημιές στους σωλήνες μέσω των οποίων διέρχονταν ανεβάζοντας σημαντικά το κόστος αποκατάστασης.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης