Ρίχνουν άσφαλτο στην Εσωτερική Περιφερειακή Oδό Θεσσαλονίκης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016, 16:26
Ρίχνουν άσφαλτο στην Εσωτερική Περιφερειακή Oδό Θεσσαλονίκης
Εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα ξεκινούν την Τρίτη στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Στην εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης οι εργασίες θα αρχίσουν στο οδικό τμήμα της περιοχής του ανισόπεδου κόμβου στα νοσοκομεία «Παπαγεωργίου» και 424 (Κ5).

Οι εργασίες, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ, θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 1η Απριλίου 2016, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Οι εργασίες θα αρχίσουν στις 07.00 το πρωί με κατεύθυνση προς τα ανατολικά και στις 09.00 με κατεύθυνση προς τα δυτικά.

Η ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα εντάσσεται στο πλαίσιο της εργολαβίας «Συντήρηση Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης από ισόπεδο κόμβο με Ε.Ο. 1 Αθήνα - Θεσσαλονίκη έως ισόπεδο κόμβο με Ε.Ο. 67 Θεσσαλονίκη - Αεροδρόμιο “Μακεδονία” Κ13», συνολικού προϋπολογισμού 3 εκατ. ευρώ.

Σε ό,τι αφορά στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στο ύψος της διασταύρωσης με τον οικισμό του Μονολόφου και προς τις δυο κατευθύνσεις. Οι εργασίες θα αρχίσουν την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016 και θα διαρκέσουν για περίπου μια εβδομάδα.

Η ανακατασκευή του ασφαλτοτάπητα γίνεται στο πλαίσιο της εργολαβίας «Συντήρηση Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης - Κόμβος Νέας Σάντας έως τα όρια του Νομού Κιλκίς - Τμήμα ισόπεδος κόμβος Λητής έως τα όρια του Νομού Κιλκίς», συνολικού προϋπολογισμού 436.134,25 ευρώ.

Πηγή: seleo.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016, 16:34