Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα όσα βίωσαν από τον 52χρονο, που συνελήφθη στις αρχές του μήνα να αυτοϊκανοποιείται έξω από σχολικό συγκρότημα της πόλης της Ρόδου, κατέθεσαν χθες στην ανακρίτρια Ρόδου, τα δύο ανήλικα κορίτσια.

Οι δύο νεαρές κοπέλες παρουσία παιδοψυχολόγου, κατέθεσαν χθες στην ανακρίτρια Ρόδου για όλα αυτά που τους συνέβησαν από τον περασμένο Σεπτέμβριο έως και τις αρχές Ιουνίου οπότε και συνελήφθη ο 52χρονος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ίδιες μίλησαν για αυτά που διαδραματίστηκαν σε υπαίθριους χώρους, στο αυτοκίνητο ή ακόμη και στο διαμέρισμα «ερωτική φωλιά» που τις οδηγούσε ο κατηγορούμενος, αλλά και για τα «ανταλλάγματα» που δεν ήταν άλλα από μερικά χρήματα και διάφορα φαγώσιμα που τους αγόραζε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ανήλικες και η μητέρα τους έχουν ήδη δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής δια του δικηγόρου τους κ. Στέλιου Αλεξανδρή.

Υπενθυμίζεται πως η υπόθεση εξιχνιάστηκε στις 8 Ιουνίου 2016 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και συνέλαβαν τον 52χρονο, ο οποίος κατηγορείται για τέταρτη φορά για τέτοιου είδους αδικήματα, καθώς έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας, άλλες τρεις φορές τα προηγούμενα χρόνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν στους αστυνομικούς περιήλθε η πληροφορία ότι συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο σχεδόν καθημερινά έξω από σχολικό συγκρότημα της πόλης μας.

Αξιοποιώντας την πληροφορία, οι αστυνομικοί έστησαν «καρτέρι» και εντόπισαν περίπου στις 2.30 το μεσημέρι τον 52χρονο να έχει σταθμεύσει το όχημα του έξω από το σχολικό συγκρότημα. Ο ίδιος βρισκόταν μέσα σε αυτό, και σε «έφοδο» που έκαναν οι αστυνομικοί τον βρήκαν να έχει κατεβασμένο το παντελόνι του και να αυτοϊκανοποιείται!

Ο 52χρονος το έκανε όλο αυτό παρατηρώντας τις νεαρές κοπέλες!
Ο δράστης εντοπίσθηκε επ’ αυτοφώρω, από αστυνομικούς που χειρίζονταν την υπόθεση και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.

Κατά την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 52χρονος δεν είχε περιοριστεί στην πράξη που τον εντόπισαν να κάνει οι αστυνομικοί. Από τον Σεπτέμβριο του 2015 ενεργούσε κατ’ επανάληψη, είτε στο σπίτι του είτε σε υπαίθριους χώρους ή ακόμη και σε διαμέρισμα που είχε ενοικιάσει εκτός πόλεως Ρόδου και χρησιμοποιούσε ως «ερωτική φωλιά», ασελγείς πράξεις σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος φέρεται να προσέφερε σε δύο ανήλικα κορίτσια χρηματικά ποσά έως 20 ευρώ ή ακόμη και διάφορα υλικά ανταλλάγματα προκειμένου αυτά να πηγαίνουν μαζί του σε κάποιους από τους παραπάνω χώρους και εκεί να κάνει ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Δυο Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές
• Τρία κινητά τηλέφωνα, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε ψηφιακό υλικό (βίντεο) με ασελγείς πράξεις σε βάρος των ανήλικων κοριτσιών
• 54 φαρμακευτικά σκευάσματα (δισκία) σεξουαλικής διέγερσης

Ο 52χρονος προσήχθη στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία και άσκησε σε βάρος του ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και ασελγείς πράξεις έναντι αμοιβής σε ανήλικα κορίτσια κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

Παράλληλα με διάταξη της εισαγγελικής λειτουργού δόθηκαν στην δημοσιότητα τόσο τα στοιχεία όσο και η φωτογραφία του κατηγορούμενου.
Απολογούμενος στον ανακριτή συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Βασίλη Καταβενάκη, ο 52χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται και δήλωσε πως λαμβάνει καθημερινά μεγάλες ποσότητες ψυχοφαρμάκων καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, εξαιτίας των οποίων παρακολουθείται τακτικά από ψυχίατρο και έχει ήδη βγει στην σύνταξη καθώς φέρει ποσοστό αναπηρίας 85%.

Ο ίδιος είπε ότι οι ψυχαναγκαστικές του τάσεις του προκαλούν σεξουαλική διέγερση, κατάσταση που από μόνος του έχει καταφέρει να ελέγχει τις τελευταίες δεκαετίες ώστε οι ενέργειες του να μην θίγουν σε σημαντικό βαθμό τα άτομα που του προκαλούν την διέγερση. Για αυτό άλλωστε, τόνισε ο 52χρονος, γίνεται απλώς παρατηρητής ατόμων και δεν τα πλησιάζει.

Οι δε χώροι που επιλέγει δεν είναι ποτέ μικρότερη των 100 μέτρων από περιοχές με έντονη κίνηση καθώς προσπαθεί – όπως είπε- να μην γίνεται αντιληπτός καθώς για την όλη κατάσταση του αισθάνεται αποντροπιασμό.

Ο 52χρονος είπε πως βρισκόταν αρκετά μακριά από το σχολείο όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ σε ότι αφορά τα δύο ανήλικα κορίτσια δήλωσε ότι γνωρίζονται καθώς ανήκουν στο φιλικό τους περιβάλλον και πως ουδέποτε διέπραξε καμία ασελγή πράξη σε βάρος τους, ουδέποτε τις εκβίασε, τις εξαπάτησε ή τις εξανάγκασε ώστε να δεχθούν την όποια πρόταση του.

Επίσης ο ίδιος αρνήθηκε ότι ουδέποτε παρήγαγε υλικό παιδικής πορνογραφίας και πως το μόνο βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος με τον κινητό του δεν περιέχει τέτοια στοιχεία.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας ο 52χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Πηγή: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης