Θλίψη επικρατεί στη Ρόδο για τον θάνατο ενός 16χρονου παιδιού που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Παίδων με υψηλό πυρετό.

Ο 16χρονος Λευτέρης, σύμφωνα με τη «Ροδιακή», εισήχθη αρχικά στο Νοσοκομείο της Ρόδου με υψηλό πυρετό, με τους γιατρούς, σε πρώτη φάση, να αντιμετωπίζουν προσωρινά την κατάσταση της υγείας του και να μετριάζουν τη θερμοκρασία του παιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, τη Δευτέρα το βράδυ χρειάστηκε η διακομιδή του στην Αθήνα.

Δόθηκε εντολή από τους γιατρούς και σε συνεννόηση με το ΕΚΑΒ διακομίστηκε με ελικόπτερο Super Puma στο Νοσοκομείο Παίδων. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών και την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, ο πυρετός δεν υποχώρησε, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει επιπλοκές που οδήγησαν στον θάνατό του σήμερα.

Τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το 16χρονο αγόρι αναμένεται να διευκρινιστούν μέσα στις επόμενες ώρες, μετά την ολοκλήρωση όλων των εξετάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε οικογένεια, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 17:00 από τον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού Απολλώνων.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα

Ραγίζει καρδιές με το μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πατέρας του 16χρονου Λευτέρη, δήμαρχος Καμείρου, όπου αναφέρει: «Καλό σου ταξίδι άγγελέ μου, θα είσαι βαθιά μέσα στην καρδιά μας για πάντα».

Ανακοίνωση της κοινότητας Απολλώνων όπου ζούσε το παιδί:

«Εκ μέρους της κοινότητάς μας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Αγρέλη και της Θεανώς Περνάρη για την τεράστια αυτή απώλεια του γιου τους Λευτέρη. Ένα από τα καλύτερα παιδιά του χωριού μας ούτε 16 χρονών ακόμη, 2 μέτρα παλικάρι. Είμαστε πιο φτωχοί από σήμερα. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο Λευτέρη. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Πηγή: Ροδιακή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης