Αναστάτωση στη μικρή κοινωνία των Αφάντου αλλά και στις αστυνομικές αρχές προκάλεσε το Σάββατο μια ευφάνταστη, ψευδής κατά περιεχόμενο καταγγελία 17χρονου, για ομαδικό ξυλοδαρμό και τραυματισμό του με μαχαίρι από ομάδα τεσσάρων Αλβανών υπηκόων, εντός δημοτικού σχολείου.

Η υπόθεση έλαβε τεράστιες διαστάσεις στο χωριό και τελικά έπειτα από έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 17χρονος είχε προσπαθήσει με τον τρόπο αυτόν μαζί με τον 16χρονο αδελφό του να κερδίσουν τη συμπάθεια μιας συνομήλικης του τελευταίου με την οποία είναι ερωτευμένος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου ο πατέρας του ανηλίκου παρουσιάστηκε ενώπιον των αστυνομικών του Α.Σ. Αφάντου για να τους ενημερώσει για την πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης στο παιδί του από άγνωστους δράστες αλβανικής καταγωγής,

Ο πατέρας, ενώ βρισκόταν το απόγευμα του Σαββάτου στην εκκλησία του χωριού, τον ειδοποίησε ο άλλος γιος του ηλικίας 18 ετών ότι άγνωστοι δράστες είχαν επιτεθεί στον 17χρονο αδελφό του εντός του 1ου δημοτικού σχολείου.

Ο πατέρας μετέβη στο σημείο και εκεί ο 17χρονος γιος του τον ενημέρωσε ότι προ διμήνου είχε χάσει το κινητό του σε ποδοσφαιρικό αγώνα στην Αρχίπολη και ότι άγνωστοι έκαναν χρήση αυτού στέλνοντας μηνύματα μέσω του Instagram σε μια ανήλικη φίλη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα της Παρασκευής έστειλαν μήνυμα με υβριστικό περιεχόμενο στην κοπέλα, τα είδε ο τρίτος του γιος ηλικίας 16 ετών, ενημέρωσε τον αδελφό του και ταυτόχρονα με τη χρήση της εφαρμογής messenger συνομίλησε με έναν Αλβανό, με τον οποίο και έκλεισε ραντεβού στο σχολείο για να λύσουν τις διαφορές τους.

Ο 17χρονος μετέβη στο σχολείο μόνος του και εκεί, όπως είπε στον πατέρα του, τον περίμεναν τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλες, μαύρα γάντια, μαύρα ρούχα και κρατούσαν στα χέρια τους μαχαίρια κουζίνας, ενώ ο ένας είχε μαχαίρι μεγαλύτερου μήκους.

Ο 17χρονος είπε ότι προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τον έπιασαν από το πόδι, τον έριξαν στο έδαφος και ένας προσπάθησε να τον μαχαιρώσει στο σώμα, αλλά απέφυγε το πλήγμα. Με τα μαχαίρια, όπως είπε, του προκάλεσαν εκδορές στα δύο πόδια και στα χέρια.

Ετράπη σε φυγή και εκείνοι, όπως υποστήριξε, απείλησαν τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ ακολούθως διέγραψαν από το κινητό όλα τα μηνύματα και το πέταξαν.

Από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι ο 17χρονος και ο 16χρονος έπλασαν αυτήν την ιστορία για να μπορέσει ο μικρότερος αδελφός να κερδίσει την εύνοια και τη συμπάθεια μιας 16χρονης με την οποία είναι ερωτευμένος. Παράλληλα, όπως διαπιστώθηκε, ο 17χρονος αυτοτραυματίστηκε με ένα μαχαίρι κουζίνας, για να γίνει πιστευτό το σενάριο!!

 Πηγή: www.dimokratiki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης