Ειδικό έπαινο από τις τοπικές αρχές της Ρόδου έλαβε μία Νορβηγίδα, η οποία δεν κρύβει τη λατρεία της για το νησί, το οποίο έχει επισκεφθεί… 100 φορές για διακοπές.

Πρόκειται για την Ingeborg Trollaasen Oeines η οποία, για την αγάπη που τόσα χρόνια δείχνει στο νησί, τιμήθηκε από τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, με ειδικό έπαινο που της απένειμε η αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρίζα Χατζηλαζάρου, σε ειδική τελετή στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δημαρχιακού μεγάρου Ρόδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Νορβηγίδα δεν ήταν η μόνη η οποία έλαβε διάκριση, καθώς μαζί της τιμήθηκε για την επαναλαμβανόμενη προτίμησή του στη Ρόδο το ζεύγος Francoise και Manfred Theymann από τη Γερμανία, οι οποίοι φέτος βρέθηκαν στη Ρόδο για 22η φορά.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο δημαρχείο της Ρόδου, οι δύο Γερμανοί έκαναν ειδική μνεία στους Ροδίτες τους οποίους χαρακτήρισαν ιδιαίτερα ευγενείς, ενώ στάθηκαν και στις ομορφιές του νησιού.

Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης, τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στους Claudia και Rolf Rick από τη Γερμανία, οι οποίοι φέτος βρίσκονται στη Ρόδο για 20η φορά. Το ζεύγος Rick δήλωσε ότι θεωρεί τη Ρόδο δεύτερη πατρίδα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την εδώ και 16 χρόνια προτίμησή τους στη Ρόδο τιμήθηκε επίσης το ζεύγος Joachim και Andrea Wessels, με τα παιδιά τους Maike, Tina και Hannah Wessels, από τη Γερμανία.

Τέλος, τιμητική διάκριση δόθηκε και στον Jarmo Eno από τη Φινλανδία, ο οποίος επισκέπτεται τη Ρόδο για 15η φορά.

Πηγή: ΑΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης