Στο εδώλιο του αυτόφωρου δικαστηρίου θα καθίσει σήμερα ένας 38χρονος, ο οποίος συνελήφθη για κακομεταχείριση τριών ζώων!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου έγινε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, βάσει της οποίας στο στρατόπεδο που βρίσκεται στην περιοχή και πλέον δεν χρησιμοποιείται υπάρχουν σκυλιά που φαίνονται να έχουν εγκαταλειφθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την επόμενη μέρα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αυτοψία στον χώρο, όπου πράγματι εντόπισαν τρία σκυλιά δεμένα με αλυσίδα, τα οποία παρουσίαζαν εικόνα εγκατάλειψης και ανεπαρκούς φροντίδας.

Από έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε πως τα σκυλιά ανήκουν στον 38χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης και την Τετάρτη προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα, ο οποίος και άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του και τον παρέπεμψε στο αυτόφωρο.

Ο 38χρονος, ο οποίος αρνείται τα όσα του καταλογίζονται και φέρεται να ισχυρίζεται ότι έδεσε εκεί τα σκυλιά προκειμένου να μην ενοχλούν τη γειτονιά χωρίς όμως να τα έχει εγκαταλείψει, ζήτησε προθεσμία και αφέθηκε ελεύθερος. Η δίκη του θα γίνει σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: rodiaki

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης