Άγιο είχε ο οδηγός ενός οχήματος και οι συνεπιβάτες του, παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην περιοχή Λάρδος της Ρόδου, καθώς, λίγο αφότου βγήκαν από αυτό, καταπλακώθηκε από τεράστιους βράχους.
 
Ήταν λίγο μετά τις 22:20 το βράδυ, όταν ο οδηγός του οχήματος πάρκαρε το αυτοκίνητο δίπλα στο σπίτι του, στο σημείο που καθημερινά το άφηνε.
 
Ωστόσο, δεν υπολόγισε την οργή της φύσης, αφού τρία λεπτά αφότου στάθμευσε και κλείδωσε το αμάξι του, μπαίνοντας στο σπίτι του ένιωσε μία δυνατή δόνηση, να… κουνάει ολόκληρο το τετράγωνο.
 
Βγαίνοντας έξω ο ίδιος αλλά και οι γείτονες, διαπίστωσαν ότι στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Λάρδου, το οποίο είναι χτισμένο σε ένα λοφίσκο και ακριβώς πάνω από τα σπίτι τους, σημειώθηκε κατολίσθηση, με αποτέλεσμα μεγάλοι βράχοι να καταπλακώσουν και στην κυριολεξία να διαλύσουν το αυτοκίνητο.
 
Το συγκεκριμένα σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, ενώ έχει εγκαταλειφθεί τα τρία τελευταία χρόνια, όταν και το Δημοτικό Σχολείο μεταφέρθηκε σε καινούργιο κτίριο.
 
Μάλιστα οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από τον δήμο και κάθε άλλη αρμόδια υπηρεσία, να λάβουν τα μέτρα τους, πριν θρηνήσουμε θύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης