Συνολικά 5.060 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε επιχειρήσεις από το υπουργείο Οικονομικών, κατά το χρονικό διάστημα από 10 Αυγούστου μέχρι και 16 Αυγούστου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι μερικοί επιτόπιοι έλεγχοι των υπηρεσιών του υπουργείου Οικονομικών (ΓΓΔΕ και ΣΔΟΕ) συνεχίστηκαν με εντατικούς ρυθμούς και την προηγούμενη εβδομάδα σε τουριστικές και άλλες περιοχές της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με βάση τον επιχειρησιακό σχεδιασμό για ελέγχους του υπουργείου, που ενισχύεται και προσαρμόζεται καθημερινά, στο διάστημα αυτό ελέγχθηκαν 5.031 επιχειρήσεις και συμμετείχαν 1.571 ελεγκτές.

Παράλληλα, κατά τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ελέγχθηκαν συνολικά 16.263 επιχειρήσεις και διαπιστώθηκαν παραβάσεις στις 3.310.

Ειδικότερα, κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διεξήχθησαν 3.525 μερικοί επιτόπιοι έλεγχοι από συνεργεία των Δ.Ο.Υ και της Υπηρεσίας Ερευνών & Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων σε 3.496 επιχειρήσεις σε όλη την επικράτεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στους ελέγχους αυτούς, που πραγματοποιηθήκαν καθ’ όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου, συμμετείχαν συνολικά 996 υπάλληλοι και διαπιστώθηκαν σε 610 επιχειρήσεις συνολικά 1.139 παραβάσεις.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης