Μία 66χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε την Παρασκευή στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης έπειτα από πτώση στην οδό Ερμού, όπου ένα πλακόστρωτο σημείο είχε υποστεί ζημιά.

Η πτώση της γυναίκας σημειώθηκε στο ύψος της αγροτικής Τράπεζας, από την πλευρά της αγοράς και άμεσα έσπευσαν να τη βοηθήσουν συμπολίτες της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Βοστάνειο Νοσοκομείο. Η ίδια υποβλήθηκε σε ακτινολογικές εξετάσεις όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής της και οι γιατροί αποφάσισαν ότι έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση.

Σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών του νοσοκομείου, η Παρασκευη Μπάνη υπέστη διατροχαντήριο κάταγμα του άνω αριστερού άκρου του μηριαίου οστού (στη λεκάνη).

Οργισμένος όμως ήταν ο γιος της Γιώργος ο οποίος δήλωσε ότι θα απευθυνθεί σε δικηγόρο προκειμένου να στραφεί κατά του Δήμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχουμε αναστατωθεί από τον τραυματισμό της μητέρας μου ο οποίος είναι σοβαρός και δεν πρόκειται να το αφήσουμε αυτό έτσι. Να μάθουν από το Δήμο να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και να επισκευάζουν τις ζημιές, δεν τους χρωστούν τίποτα οι πολίτες, φτάνει πια τόση αδιαφορία» είπε ο Γιώργος Μπάνης.

Πηγή: lesvosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης