Γειτονιές στην πόλη της Καλαμάτας που δοκιμάστηκαν από τη φονική κακοκαιρία επισκέφθηκε την Τετάρτη ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Περικλή Μαντά και την πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, ο κ. Σαμαράς συνομίλησε με κατοίκους που προσπαθούσαν να καθαρίσουν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους από τις λάσπες και να περισώσουν ό,τι μπορούσαν από τις περιουσίες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγο για «πραγματική τραγωδία», αλλά εξέφρασε την ελπίδα ότι η περιοχή θα ξεπεράσει τη μεγάλη καταστροφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περπάτησα από την Αθηνών μέχρι το Φραγκοπήγαδο, είναι πραγματική τραγωδία. Υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές. Μιλάμε για ανθρώπινες τραγωδίες. Πρέπει να δει κανείς τι χρειάζεται να γίνει πρώτον για να μην ξανασυμβεί, άρα να υπάρχουν αγωγοί για τα όμβρια ύδατα» ανέφερε ο κ. Σαμαράς μετά το πέρας της περιοδείας του.

«Εδώ στη Μεσσηνία κι ιδιαίτερα στην Καλαμάτα έχουμε περάσει πάρα πολλά και σήμερα και παλιότερα, έχουμε περάσει και πιο δύσκολα, είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσουμε τη μεγάλη καταστροφή. Πρέπει να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε» πρόσθεσε.

Κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να επισκεφθεί την Καλαμάτα κι άλλες περιοχές της Μεσσηνίας που επλήγησαν από τη θεομηνία.

Πηγή φωτό/βίντεο: tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης