Σάμος: Βρέθηκε νεκρός νεαρός άντρας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014, 05:11
Σάμος: Βρέθηκε νεκρός νεαρός άντρας
Ένα τραγικό θέαμα αντίκρισαν το απόγευμα του Σαββάτου δύο κοπέλες στην περιοχή «Μαούνες» στην πρωτεύουσα του νησιού, όταν βρέθηκαν μπροστά σε έναν νεκρό άντρα που ήταν κρεμασμένος σε ένα ξύλινο δοκάρι παλιάς αποθήκης.

Ήταν γύρω στις 4 το απόγευμα, όταν μέλη της Φωτογραφικής Ομάδας Σάμου, είχαν πάει στην περιοχή του Μαλαγαρίου για να τραβήξουν φωτογραφίες από τα παλιά κτίρια της περιοχής.

Τότε δύο κοπέλες από την ομάδα, αποφάσισαν να πάνε στις παλιές και γκρεμισμένες αποθήκες που βρίσκονται λίγο πιο κάτω στις «Μαούνες» ψάχνοντας κάποια όμορφη εικόνα προκειμένου να την αποτυπώσουν στο φωτογραφικό τους φακό.

Αντί όμως γι' αυτό μπαίνοντας σε μια στεγασμένη μικρή αποθήκη που βρισκόταν δίπλα στις παλιές και γκρεμισμένες αποθήκες, αντίκρισαν το άψυχο σώμα ενός αγνώστου άνδρα να κρέμεται από ένα ξύλινο δοκάρι!

Καλώντας σε βοήθεια άμεσα ήρθαν αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Σάμου προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε φαίνεται πως η ηλικία του άτυχου άνδρα προσδιορίζεται γύρω στα 35 με 40, ενώ ήταν καλογυμνασμένος, με κοντοκουρεμένο μαλλί, τατουάζ στα χέρια του και ήταν ξυπόλητος.

Από τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατος του προσδιορίζεται από 1 έως 2 εβδομάδες και οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας.

Πάντως στο σημείο βρέθηκαν κάποια προσωπικά αντικείμενα του άτυχου άνδρα, όχι όμως κάποιο έγγραφο ή ταυτότητα που να δείχνει αν πρόκειται για Έλληνα ή αλλοδαπό, αλλά ούτε και κάποιο σημείωμα που να παραπέμπει σε αυτοκτονία.

Επειδή από την πρώτη εικόνα φαινόταν για άνδρα που έμοιαζε να έχει σχέση με τον στρατό, η εφημερίδα μας επικοινώνησε με στρατιωτικούς κύκλους της Σάμου, μήπως έχει δηλωθεί η εξαφάνιση κάποιου στρατιώτη ή μόνιμου αξιωματικού, απαντώντας πως έχει τέτοια δήλωση, ενώ ούτε στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση.

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται ώστε να λυθεί ο γρίφος της ταυτότητας του αγνώστου που είχε τόσο τραγικό τέλος η ζωή του.

ΠΗΓΗ: i-samos.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014, 05:11