Το πτώμα μιας γυναίκας ανακάλυψαν τουρίστες που έκαναν περίπατο στον ναό της Κυρα-Παναγιάς, που βρίσκεται πάνω από την παραλία Κολούμπος της Οίας.

Το πτώμα της βρέθηκε σε ερειπωμένο οίκημα που βρίσκεται απέναντι από τον ναό, τον οποίο επισκέπτονται δεκάδες επισκέπτες καθημερινά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τις αρχικές ενδείξεις δεν προκύπτουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, αλλά οριστικά συμπεράσματα θα εξαχθούν μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες έρευνες βρέθηκαν προσωπικά έγγραφα αλλά και μια τηλεφωνική ατζέντα που ανήκαν στην άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Γερμανίδα συνταξιούχο δασκάλα, που έμενε για κάποια χρόνια στη Σαντορίνη, έχοντας μάλιστα αρκετούς γνωστούς στο νησί. Εν συνεχεία αναχώρησε για την πατρίδα της, όπου παρέμεινε 6-7 χρόνια, και φέτος επέστρεψε στο νησί.

Αξιοποιώντας την τηλεφωνική ατζέντα έγιναν αρκετές έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αρχικά η ταυτότητα και εν συνεχεία τα αίτια θανάτου. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης