Σαφάρι ελέγχων αρχίζουν από την ερχόμενη εβδομάδα, εν όψει της διοργάνωσης της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), οι μηχανισμοί που έχει συγκροτήσει ο κεντρικός δήμος της πόλης, σε μία προσπάθεια να καλύψει τα τεράστια κενά που δημιουργήθηκαν μετά την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης εμφανίζεται αποφασισμένος να ενεργοποιήσει εκ νέου τους ελέγχους, που εδώ και καιρό είχαν ατονήσει, όσον αφορά στη στάση και τη στάθμευση των αυτοκινήτων στις ζώνες όπου εφαρμόζεται το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης. Παράλληλα αυτήν την περίοδο θα εντείνει και τους ελέγχους που διενεργεί για τα τραπεζοκαθίσματα και την παράνομη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων από εμπορεύματα, ώστε η πόλη να παρουσιάσει μία αξιοπρεπή εικόνα ενόψει ΔΕΘ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές άδειες ο κόσμος θα αντικρίσει μία διαφορετική εικόνα. Ελπίζουμε να περιοριστεί το κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης με τους δικούς μας ελέγχους και κυρίως με την επανενεργοποίηση μερίδας των πρώην δημοτικών αστυνομικών, που πλέον ανήκουν στο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας» επισήμανε ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης σε θέματα Δημόσιας Τάξης Λευτέρης Κιοσέογλου.

Πηγή: seleo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης