Σε δέκα ημέρες το κλιμάκιο της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων αναμένεται να ανακοινώσει το πόρισμά του για τις συνθήκες της πτώσης του ελικοπτέρου που είχε ναυλώσει η ΔΕΗ για τον καθαρισμό των πυλώνων.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη θέση «Καστελάκια», νοτίως του Ρεθύμνου με αποτέλεσμα το βαρύ τραυματισμό του πιλότου και του χειριστή του μηχανήματος πλύσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την έρευνα ανέλαβαν δύο εμπειρογνώμονες-μέλη της Επιτροπής που έφθασαν χθες στο Ρέθυμνο. Πρόκειται για ένα ανώτερο στέλεχος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και έναν απόστρατο αξιωματικό του στρατού. Οι δύο εμπειρογνώμονες ολοκλήρωσαν την αυτοψία αργά χθες το μεσημέρι, δίνοντας το «πράσινο φως» για την απελευθέρωση του χώρου από τα συντρίμμια αλλά και τη μεταφορά του ελικοπτέρου στην Ελευσίνα.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου. Χθες αργά κατέθεσε ο 52χρονος εκπρόσωπος της εταιρείας και ιδιοκτήτριας του ελικοπτέρου, ο οποίος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην Καρδιολογική Κλινική λόγω του σοκ που υπέστη κατά την πτώση του ελικοπτέρου. Κατάθεση έδωσε και ο γιος του, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ήταν παρών στο ατύχημα.
ΠΗΓΗ:patris
Πηγή φωτό: Ιμπραήμ Ζαμπία

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο σοβαρά τραυματίες από την πτώση του ελικοπτέρου, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010, 12:50

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης