Σε 20 γιατρούς του Ο.Α.Ε.Ε. αντιστοιχεί το 6% των συνταγών του Οργανισμού

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011, 18:57
Σε 20 γιατρούς του Ο.Α.Ε.Ε. αντιστοιχεί το 6% των συνταγών του Οργανισμού
Σε μόλις 20 γιατρούς του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) αντιστοιχεί το 6% των συνταγών που αφορούν στον Οργανισμό.

Το στοιχείο αυτό αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στα αποτελέσματα από την εφαρμογή της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, ο διοικητής του Ο.Α.Ε.Ε. και πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Γεράσιμος Βουδούρης, σε ομιλία του στο επιχειρηματικό συνέδριο Pharma Conference 2011, την Τετάρτη και στην παρέμβαση που έκανε την χθες σε επιστημονική διημερίδα της ΕΛ.Ε.Φ.Ι. για τα Οικονομικά της Υγείας και την φαρμακευτική πολιτική στην Ελλάδα.

Από τον ηλεκτρονικό έλεγχο, εντοπίστηκαν ακόμη ασφαλισμένοι με πάνω από 10 συνταγές τον μήνα, ενώ ορισμένες συνταγές έχουν εκτελεστεί, οι ίδιες, σε περισσότερους από έναν νομούς.

Αναφερόμενος σε πρόταση που έθεσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος στο επιχειρηματικό συνέδριο Pharma Conference 2011 για πλήρες σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, χωρίς καμία επιβάρυνση του Δημοσίου, ο Γεράσιμος Βουδούρης χαρακτήρισε την πρόταση ενδιαφέρουσα και σημείωσε ότι τη βλέπει θετικά.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011, 18:57