Σε απόγνωση οι οδηγοί ταξί στην Ξάνθη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013, 09:51
Σε απόγνωση οι οδηγοί ταξί στην Ξάνθη
Στο έλεος των προθέσεων θρασύτατων ληστών είναι το τελευταίο χρονικό διάστημα οι οδηγοί ταξί στην Ξάνθη, όπου παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων κλοπών.

Οι δράστες «χτυπούν» σε ανύποπτο χρόνο έξω από σπίτια και πιλοτές πολυκατοικιών, σπάζουν το πίσω τζάμι των οχημάτων ταξί, ανοίγουν την πόρτα και μπαίνουν μέσα κλέβοντας ό,τι βρουν.

«Σε πολλές περιπτώσεις οι ληστές δεν βρίσκουν ούτε ένα κέρμα, ενώ παράλληλα κλέβουν έγγραφα άχρηστα προς αυτούς, όπως διπλώματα ή ασφάλειες αυτοκινήτων, τα οποία ωστόσο είναι πολύ σημαντικά για τον οδηγό και την κυκλοφορία του αυτοκινήτου» υποστηρίζουν οι οδηγοί ταξί.

Παράλληλα, τονίζουν ότι η επανέκδοση των απολεσθέντων εγγράφων και η επιδιόρθωση των φθορών που προκαλούν οι ληστές έχουν ιδιαίτερα υψηλό, κόστος, γεγονός που τους γονατίζει οικονομικά.

Το τελευταίο κρούσμα κλοπής καταγράφηκε το βράδυ της Δευτέρας, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, όπως αναφέρουν οι αυτοκινητιστές, οι άγνωστοι χτυπούν κατ’ επανάληψη τα ίδια οχήματα, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τους ιδιοκτήτες τους.

Πηγή: thrakitoday.com
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013, 11:09