Νέο κρούσμα διαφθοράς στην αστυνομία. Αστυφύλακας που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής συνελήφθη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Στόμιο Λωρίδας Σαγιάδας, στη Θεσπρωτία, γιατί μετέφερε με το αυτοκίνητό του μία αλλοδαπή γυναίκα, η οποία δεν είχε τα απαιτούμενα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Ο αστυφύλακας-λαθροδιακινητής είχε πάρει χρήματα από τη γυναίκα, προκειμένου να τη μεταφέρει… με ασφάλεια στην Αθήνα. Οι δυο τους είχαν δώσει «ραντεβού» στην περιοχή Μαυρομάτι, στα σύνορα με την Αλβανία, απ’ όπου είχε περάσει παράνομα η γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν συνοριοφύλακες σταμάτησαν το ύποπτο όχημα στο οποίο επέβαινε το ζευγάρι, ο αστυνομικός επέδειξε στους συναδέλφους του μία πλαστή βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής, προκειμένου να τους πείσει να τους αφήσουν ελεύθερους.

Οι δυο τους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη και τους παρέπεμψε στον ανακριτή.

Με απόφαση του Αρχηγείου της ελληνικής Αστυνομίας ο Αστυφύλακας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε εις βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης