Σε διαθεσιμότητα υπαρχιφύλακας στην Ξάνθη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012, 13:06
Σε διαθεσιμότητα υπαρχιφύλακας στην Ξάνθη
Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός - σκοπός των κρατητηρίων και παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Έρευνες διεξάγονται από τις αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη, τριών αλλοδαπών, ενός 27χρονου, υπηκόου Ρωσίας, ενός 27χρονου, υπηκόου Τυνησίας και ενός 25χρονου, υπηκόου Αλγερίας, οι οποίοι χθες το απόγευμα, απέδρασαν από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ξάνθης.

Ειδικότερα οι τρεις αλλοδαποί (κρατούμενοι για διοικητική απέλαση), αφού στρέβλωσαν και αφαίρεσαν εσωτερικό και εξωτερικό κάγκελο παραθύρου του κρατητηρίου, εξήλθαν στον ακάλυπτο χώρο του κτιρίου και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης διενεργείται προανάκριση και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος των τριών αλλοδαπών καθώς και δυο αστυνομικών (Αξιωματικού Υπηρεσίας και σκοπού κρατητηρίων).

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο Υπαρχιφύλακας - σκοπός των κρατητηρίων και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Διαβάστε επίσης: Απόδραση κρατουμένων στην Ξάνθη
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012, 09:34

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012, 13:09