Νέο χτύπημα στο παρεμπόριο προϊόντων και παράνομου καπνού γύρω από την ΑΣΟΕΕ από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν αποθήκη στην περιοχή της Νίκαιας με περισσότερα από 40 χιλιάδες πακέτα τσιγάρων ενώ έχουν κατασχέσει και δυο αυτοκίνητα τύπου VAN με προϊόντα – μαϊμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και έναν Γεωργιανό ο ρόλος του οποίου εξετάζεται.

Η πληροφορία που υπήρχε εδώ και καιρό για τον τρόπο δράσης του συγκεκριμένου κυκλώματος έφτασε αρχικά από την ειδική ομάδα των αστυνομικών που ασχολείται με το παρεμπόριο στο κέντρο της Αθήνας. Έγινε παρακολούθηση κάποιων ατόμων και κυρίως από πού ξεκινούσαν τα παράνομα προϊόντα μέχρι να φτάσουν στο πεζοδρόμιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Μάλιστα, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών διαπίστωσαν ότι το κύκλωμα χρησιμοποιούσε και ένα ταξί ώστε να μεταφέρει τα παράνομα προϊόντα από την αποθήκη – καβάντζα μέχρι την οδό Πατησίων.

Είναι το δεύτερο χτύπημα της αστυνομίας τις τελευταίες μέρες στα κυκλώματα εμπορίου «μαϊμού» προϊόντων γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Τα τελευταία δυο χρόνια έμποροι και καταστηματάρχες είχαν εκφράσει εντονότατα παράπονα για την κατάσταση που επικρατούσε έξω από τα μαγαζιά τους με τους δεκάδες παράνομους μικροπωλητές. Για την υπόθεση αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Zougla Newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης