Σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012, 11:42
Σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο
Σε εξέλιξη είναι οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 39ης επετείου του Πολυτεχνείου σε όλη τη χώρα.

Τον χώρο του Ιδρύματος επισκέπτεται από χθες πλήθος κόσμου για την κατάθεση στεφάνων.

Οι πανεπιστημιακές σχολές της Αθήνας θα παραμείνουν κλειστές έως το τέλος της πορείας, το Σάββατο το βράδυ, οπότε θα ολοκληρωθούν οι εκδηλώσεις της επετείου.

Ήδη ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Πατησίων, ενώ αύριο οι ρυθμίσεις θα επεκταθούν σταδιακά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου και ειδικότερα στις Λεωφ. Αλεξάνδρας και Βασ. Σοφίας, στην οδό Σταδίου, κ.α..

Μικροένταση με τον υφυπουργό Παιδείας

Μικροένταση δημιουργήθηκε στις 12.00 το μεσημέρι στον χώρο του Πολυτεχνείου, όταν ο υφυπουργός Παιδείας, Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, βρέθηκε στον χώρο του Ιδρύματος, στην οδό Πατησίων, στο πλαίσιο του εορτασμού για την 39η επέτειο του Πολυτεχνείου, και φοιτητές φώναξαν συνθήματα εναντίον του.

Να σημειωθεί ότι στις 12.30 είχε προγραμματιστεί εκδήλωση-συναυλία προς τιμήν του Μίκη Θεοδωράκη, παρόντος του συνθέτη.

ΔΗΜΑΡ: «Ενότητα του λαού για διέξοδο της χώρας από την κρίση»

Στις ιδιαίτερα δύσκολες ώρες που περνά η ελληνική κοινωνία αλλά και στη μάχη κατά των φαινομένων φασισμού και ξενοφοβίας επικεντρώνεται το μήνυμα της ΔΗΜΑΡ για τη φετινή επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Το μήνυμα του αντιδικτατορικού αγώνα σηματοδοτεί την πιο πλατιά ενότητα του λαού και των προοδευτικών δυνάμεων για τη διέξοδο της χώρας από την κρίση, για την αποτροπή της χρεοκοπίας, για την υπεράσπιση των πιο αδύνατων κοινωνικών στρωμάτων» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012, 12:59